АВТОМАТИЗИРАНИ МАШИНИ ЗА 
ОБРАБОТКА НА ДРВО И ПЛОЧЕСТ МАТЕРИЈАЛ 

Софистицирани машини со врвни перформанси, конструкција и дизајн по сите стандарди кои овозможуваат целосна автоматизација на производствениот процес. 

Инсталиран сопствен Gomatic софтвер, можност за конфигурација според специфични потреби во поглед на димензии и функции. 

4

ШТО НУДИМЕ?

НОВИ МАШИНИ

Произведено и продадено над 70 нови и современи машини за обработка на дрво и плочест материјал. Со континуирано усовршување, посветеност и работа градиме бренд кој е препознаен по својот квалитет и задоволни потрошувачи.

ПОЛОВНИ МАШИНИ

Продажба половни машини, кои се предходно сервисирани од наша страна и во одлична работна способност.

РЕТРОФИТ

Направен ретрофит на над 250 машини во Македонија и пошироко. Над 250 “оживеани” ЦНЦ, кројачи, машини за кантирање, со нова електроника и нов управувачки софтвер.

Новости

МОЖНОСТ ЗА НАБАВКА НА МАШИНИ ПРЕКУ ИНВЕСТИЦИСКИ ПРОЕКТИ
ГОМАТИК ДОО ГО ЗАОКРУЖИ ПРОЦЕСОТ НА ВОВЕДУВАЊЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ИСО СТАНДАРДИТЕ 

СОФТВЕР

„Gomatic“ софтвер е она по кое сме препознатливи и единствени на пазарот.

Пакет од повеќе софтверски програми кои може да се инсталираат на соодветни нови но и на Вашите веќе користени машини. Прилагоден да работи со познати програми во оваа индустрија и е достапен на Македонски, Англиски и Албански јазик.

АЛАТИ И РЕПРО МАТЕРИЈАЛИ

Нудиме нови и професионални алати и репроматеријали за машинска изработка на мебел и обработка на дрво. Алатот е изработен од дијамант и карбид.

Дијамантски и карбидни алати, фрези, глодала, дупчалки, пили, држачи за алати, чаури.

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Организирани

Професионални

Нашите клиенти секогаш уживаат професионалност, ефикасност и непречена соработка со нас.

24/7 Достапни

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Гоматик е наш долгогодишен бизнис партнер во областа на набавка, сервис и одржување на машини за производсто на мебел. Особено сме задоволни во делот за сервис на машините за кантирање и кроење на материјали. Јумис дава висока оценка на професионализам на фирмата Гоматик и ги препорачуваме како коректен и надежен партнер.
Дени Илиев
Менаџер во Јумис Дооел
Гоматик е фирма која што со задоволство ја препорачуваме за соработка. Имаат стручен тим кој што секогаш е достапен за консултации и помош, како и за навремено и професионално сервисирање на машините. Имаат голем избор на машини кои што можат да преработуваат најразлични материјални, а секогаш имаат и потрошен материјал. Топла препорака за одлична фирма со врвен и докажан квалитет во својата сфера на работа.
Јелена Илиќ
Управител на Махагони Дооел
viber_image_2023-08-30_13-02-45-586
Со оваа Писмо сакаме да го покажеме нашиот интерес за деловна соработка со Вашата компанија во однос на набавка на машини за обработка на дрво и плочест материјал кои ни се неопходни за непречно работење. Претходните години имавме можностда се соработуваме со Вас и да ги користиме Вашите услуги...
Александар Камчев
Директор на Деспина Мебел
Повелете, посетете не во нашиот погон, на индустриска зона Добрoшане

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Gomatic