Gomatic GNM-3021

ДЕТАЛИ ЗА GNM-3021

Тело на машината 

Електростатско боење

Термички обработен без никакви шанси за деформација

Стандардни димензии: 3000х2100мм

 

Автоматска промена на алатката

Линиска алатка за автоматско менување на алатот

12 + 6 лежишта за алат

Стабилна и ефикасна замена на алатот

Тип на држач: ISO30

Волан и мотори

Управување со GOMATIC, стандарден G-Gcode

Серво мотори со голема моќност и прецизност од 0,025 mm

Компјутер се-во-едно со Windows10

Поддршка за AlphaCAM, ARTCAM, WoodWop

Мотор со главно вретено

Мотор со висока фреквенција со 7,5 KW и 24000 вртежи во минута,

Електричен и воздушно ладен мотор

Регулатор за фреквенција INOVANCE

ISO30 стандард за држачи за алат со чаури E R32

тЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ

Работна површина: 

Работна висина по оската Z: 

Е напојување: 

Работна брзина: 

Слободни движења: 

Матрична вакуумска плоча со:

Вакуум пумпа 

3000 x 2100 мм 

200 мм 

380 VAC, 50Hz

100 м/мин

100 м/мин

8 вакуумски површини и активирање по потреба

7,5 KW

Централизиран систем за апсорпција со автоматско активирање на маската

Пневматско активирање на алуминиумски пинови за почетна точка

Можност за користење вакуумски папучи