GNM - 6s

ДЕТАЛИ ЗА gOMATIC GNM - 6s

Прецизни глави за бушење 

Три координати, точноста е загарантирана

Еднократната обработка може да заврши 6-страни дупчење на панели и жлебови со 2 страни 

Бургии за дупчење: 

Горе: Вертикално 9 парчиња + хоризонтално 8 парчиња

Дното: Вертикално 9 парчиња

Вретено за глодање: 3,5 kW * 2 парчиња (1 горен + 1 долен)

 

Странично порамнување 

Автоматски контролирајте го ударот за порамнување на страните за да се приспособите на потребите за позиционирање на различни ширини на панелот.

 


Пренос на багажник и пинион 

И горните и долните глави за дупчење кои се движат со менувачот за шипки и решетката, обезбедуваат прецизност на процесот 

 

Скенирање QR код

Вчитување баркод или QR-код, скенирајте и автоматски вчитувајте графички датотеки за обработка како MPR, DXF, BAN, XML итн., и автоматски генерирате обработка на NC програма, практична и ефикасна операција

 

 

 

 

Компитабилен со повеќе формати на податоци 

Практично и ефикасно работење

 

 

 Серво мотор 

  • Стегач за контрола за серво моторот, нема потреба од дома, машината може да се користи веднаш штом че се вклучи. 
  • Брзината на движењето на стегач може да достигне до 130 м/мин, брзо позовионирање и дупчње.

 

Двојни стеги 

  • Контролна клешта 
  • Брзо и прецизно позиционирање 
  • Брзината на движење на стегачот може да достигне до 130 м/мин

 

 

Собирање прашина

Долниот уред за собирање прашина ги собира остатоците од панелот за да обезбеди непречена обработка. 

 

Додатени избори

GNM-6s има опционален страничен отвор и отвор за површина, менувач на алат АТЦ и совпаѓање со маса за растоварање за подигање на странично празнење. Разновидни опции за истовар за олеснување на автоматско поврзување. 

За повеќе опции, ве молиме консултирајте се со нашата продажба.

 

тЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ

 

 

 

Големина на обработка:

Мин. ширина на работно парче: 

Макс. должина на рабтотното парче: 

Макс. должина на работното парче:

Мин. должина на работното парче: 

Макс. дебелина на работното парче: 

Мин. дебелина на работното парче:

50 мм

1200 мм

5000 мм 

250 мм 

48 мм 

10 мм 

 

Работен Стоук и Макс. Брзина на позиција:

X axis:

Z axis: 

Y axis:

U axis: 

V axis: 

Waxis: 

A axis:

5410 мм & 130 м/мин

1680 мм & 85 м/мин

140 мм & 30 м/мин

5410 мм & 130 м/мин

1340 мм & 80 м/мин

110 мм & 30 м/мин

1215 мм & 30 м/мин


ТОП единица за бушење: 

Вертикални делови за дупчење:

Хоризонтални битови за дупчење: 

Брзина на моторот на главата за дупчење: 

Мочност на моторот на главата за дупчење: 

Моќност на моторот: 

9 парчиња (опција од 12 парчиња)

4 (оска Х) + 4 (оска Y) 

2800 рмп

Моќност на моторот на главата за дупчење: 2.2 kW

18000 вртежи во минута

Долна единица за дупчење: 

Вертикално вретено

Хоризонтално вретено 

Брзина на моторот на главата за дупчење 

Моќност на моторот на гкавата за дупчење 

Моќност на моторот

9

0

2800 рмп

2,2 kW

3,5 kW брзина 18000 вртежи во минута

Останати спецификации:

Висина на работната маса:

Вкупна моќност: 

Напон:

Вакумски проток:

Работен воздушен притисок:

Тежина: 

Вкупна големина: 

980 мм 

18,9 kW

220V/380V/415V/ Опрција

7200 м³/час

0,7 – 0,8 Мпа 

3450 кг. 

6480 х 2840 х 2200 мм