rr
viber_image_2023-08-31_15-40-51-542

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ИСО СТАНДАРДИТЕ

Компанијата ГОМАТИК ДОО го заокружи процесот на воведување и имплементација на ISO стандардите. По завршена проверка од страна на сертификационото тело компанијата се стекна со едни од најбараните сертификати:
 
ISO 9001:2015 Систем за управување со квалитет
ISO 14001:2015 Систем за заштита на животна средина
 
Воведувањето и имплементацијата на меѓународните стандарди е чекор напред во развојот на компанијата и доказ дека со континуирано усовршување,посветеност и работа градиме бренд кој е препознаен по својот квалитет.