Uncategorized

За компанијата

Гоматик ДОО компанија за производство и автоматизација на специјализирани машини за обработка на дрво и плочест материјал според специфични потреби на купувачот во поглед на димензии и функции, како и опционално дополнително инсталирање и надградба на функции и во подоцнежните фази на користење. Она по кое компанијата е препознатлива и единствена на пазарот е сопствениот …

За компанијата Read More »