ФИНАНСИСКИ ЛИЗИНГ

НОВА МОЖНОСТ во ГОМАТИК 
 
Гоматик ДОО Куманово од неодамна започна деловна соработка со СТОПАНСКА ЛИЗИНГ. Од сега Ви нудиме можност да ја обезбедите Вашата машина преку ЛИЗИНГ финансирање .
 
Голем асортиман на софистицирани нови машини за обработка на дрво и плочест материјал. CNC машини, Компјутерски и рачни кројачи, Машини за кантирање со високо квалитетна конфигурација и конструкција според сите стандарди.
Финансирање на машини по најповолни услови и најкраток можен рок за средување на потребната документација.
 
Ваше е само да дојдете и да ја изберете потребната машина.
 

GOMATIC и СТОПАНСКА Лизинг Ви стојат на располагање за сите информации.

Финансиски лизинг (stopanskaleasing.mk)