СУШАЧ НА ВОЗДУХ

● За заштеда на енергија. Дизајн на разменувач на топлина три-воедно легура на алуминиум, со ист капацитет за обработка, вкупната влезна моќност се намалува за 15-50%.

● Висока ефикасност. Водечките перки се додаваат во интегрираниот разменувач на топлина за да се направи компримиран воздух во внатрешноста


● Интелигентен. Повеќеканално следење на температурата и притисокот, прикажување на температурата на точката на росење во реално време, функција за самодијагностика, автоматска заштита на опремата.


● Заштита на животната средина. Сите овие серии на модели користат R134a и R410a еколошки средства за ладење, а степенот на оштетување на атмосферата е нула.


● Стабилна. Стандарден вентил за проширување со постојан притисок, интелигентна контрола на температурата, стабилна работа дури и кога температурата на влезниот воздух достигнува 65°C и температурата на околината достигнува 42°C.

МОДЕЛИ
КАПАЦИТЕТ
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ
МОЌНОСТ
ТЕЖИНА
ДИМЕНЗИИ
01
1.2
0.32
220V 3 PH 50 HZ
34
480
380
665
02
2.4
0.52
220V 3 PH 50 HZ
42
520
410
725
03
3.6
0.735
220V 3 PH 50 HZ
50
640
520
850
06
6.5
1.26
220V 3 PH 50 HZ
63
700
540
950