Преглед на

Ретрофит

Ретрофит

 

РЕТРОФИТ на машини – услуга достапна единствено кај нас. Со целосна замена на електрична инсталација, управување и инсталирање на ,„Gomatiс“ софтвер ние Ви нудиме можност од Вашата стара и користена машина да добиете нова, модернизирана и компјутеризирана машина. Целосно автоматизирана машина со која ќе го поедноставите производствениот процес и ќе ја зголемите ефикасноста .