новости

ОД СЕГА ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ ДА ЈА ОБЕЗБЕДИТЕ ВАШАТА МАШИНА ПРЕКУ ЛИЗИНГ ФИНАНСИРАЊЕ 
МОЖНОСТ ЗА НАБАВКА НА МАШИНИ ПРЕКУ ИНВЕСТИЦИСКИ ПРОЕКТИ
ГОМАТИК ДОО ГО ЗАОКРУЖИ ПРОЦЕСОТ НА ВОВЕДУВАЊЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ИСО СТАНДАРДИТЕ