Преглед на

Кројачи

Компјутерски кројачи

Компјутерски кројач е наменет за кроење на неоплеменети и оплеменети плочи од иверица со вештачки или природни материјали кој овозможува прецизен и точен исечок со точна мерка без оштетување.

  • Работна брзина на количка со пили од 0-100 м/мин 
  • Мотор за главна пила 11 kW 
  • Брзина на туркач 100 м/мин , напред 80 м/мин 
  • „GOMATIC“ управувачки систем 
  • 17“ Full GD Multi touch монитор и индустриски компјутер
  • Компјутерско прилагодување на потсекувач, висина на главна пила

Рачни кројачи