Преглед на

Компресори

Компресори

Голем избор на професионални компресори, сушач на воздух, резервоар за воздух и микронски филтри. Компресорите се направени според нависоки стандарди и најквалитетни материјали кои ќе Ви овозможат непречно и ефикасно функционирање.

КОМПРЕСОРИ