Компресори

Интелигентен воздушен компресор со завртки

● IE3 високо-ефикасниот PM мотор за заштеда на енергија
заштедува енергија до 6-7%, во споредба со трифазниот
асинхрон мотор.
● Најновиот воздушен крај, структура со едно вратило,
покомпактен, стабилен, национален стандард за енергетска
ефикасност Ниво 1.
● Благодарение на интелигентната технологија на инвертер,
компресорот за воздух PM VSD заштедува енергија до 42%.
● Технички далечински управувач на Интернет – вашиот чувар
на компресорот.

Untitled image (3)