МОЖНОСТ ЗА НАБАВКА НА МАШИНИ ПРЕКУ ИНВЕСТИЦИСКИ ПРОЕКТИ

🔎 Нови машини со високо квалитетна конфигурација и конструкција кои ги задоволуваат стандардите и условите за набавка преку програмата на ИПАРД, АСИПИ или некои други инвестициски проекти.

ГОМАТИК ДОО Ви нуди целосна автоматизација на вашиот производствен процес со голем избор на софистицирани машини за обработка на дрво и плочест материјал.
 
Веднаш достапни повеќе модели на:
• Машини за кантирање
• Компјутерски и рачни кројачи
• CNC машини

viber_image_2023-08-31_15-40-51-016